Breitling Bentley Mulliner Tourbillon witte wijzerplaat Roestvrij staal Brown lederen band 622.729

Breitling Bentley Mulliner Tourbillon witte wijzerplaat: Stijl, klasse en precisie gecombineerd

Ontdek de Breitling Bentley Mulliner Tourbillon witte wijzerplaat, een meesterwerk op het gebied van uurwerken. Dit horloge is het resultaat van een samenwerking tussen twee iconische merken, Breitling en Bentley, en vertegenwoordigt het toppunt van Zwitserse vakmanschap en Britse luxe. Het horloge is uitgerust met een kinetisch (automatisch) uurwerk van topkwaliteit, het beweegt mee met de pols van de drager en wikkelt zichzelf op. De gepolijst roestvrij stalen behuizing, de gebogen gebogen bezel en de bruine krokodillen leren band geven het horloge een elegante en verfijnde uitstraling.

Het uurwerk herbergt een tourbillon-complicatie, een mechanisme dat de nauwkeurigheid verhoogt door de effecten van de zwaartekracht tegen te gaan. De witte wijzerplaat is voorzien van drie subdials, een datumvenster en het beroemde “Bentley” logo. Het saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen en zorgt voor een heldere weergave. De kroon aan de rechterkant van het horloge is gegraveerd met het Breitling-logo en biedt een uitstekende grip.

Of je nu een autoliefhebber, een horlogeverzamelaar of gewoon op zoek bent naar een uitzonderlijk tijdstuk, deze Breitling Bentley Mulliner Tourbillon witte wijzerplaat is een must-have. Het combineert stijl, klasse en precisie in één prachtig pakket. Bezoek goedkopereplicahorloges.com om dit horloge te ontdekken en nog veel meer prachtige replicahorloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *